loading
Hidhini një sy kësaj beteje marifetesh! Ekipi "F2 Freestylers" shpalosin aftësitë e tyre fantastike. Me ndihmën e Mjeteve Tregtare të Opel-it, ata habisin Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl dhe Piszczek në një stërvitje me pasa.promo 
Shko në krye
Start of Tawk.to Script End of Tawk.to Script