loading

Kontrollet profesionale

 

Besueshmëria është një nga tiparet dalluese të automjetit tuaj Opel. Ruajeni atë me ndihmën e mirëmbajtjes dhe kujdesit tonë profesional.

Servisi juaj i autorizuar Opel njeh më së miri teknologjinë e makinës suaj dhe është i pajisur me mjetet e fundit për të siguruar riparime të cilësisë së lartë me një çmim të drejtë. Opel rekomandon të vizitoni servisin e autorizuar të paktën një herë në vit.

 

Ruajtja e vlerës së automjetit tuaj

 

Inspektimet e rregullta jo vetëm që e mbajnë Opel-in tuaj të punojë si duhet, por libreza e ruajtur e shërbimit pa fusha të lëna bosh rrit vlerën e automjetit kur ta rishisni.


promo 
Shko në krye