loading

I dedikuar risive të vazhdueshme të biznesit, Opel-i përpiqet të ndihmojë edhe kompanitë e tjera për t’u zhvilluar në atë drejtim të cilin e kanë përcaktuar vet. Duke ofruar siguri, çmime të mira dhe cilësi, shërbimet e flotës së Opel-it janë të vlefshme dhe praktike si për individët ashtu edhe për klientët e korporatave.

 

Zbuloni avantazhet tona:

 

  • një gamë e gjerë automjetesh dhe kushtesh konkurruese të shitjes,
  • demonstrim dhe testim falas i automjeteve,
  • konsulentët ekspert të shitjes i ofrojnë një mbështetje të plotë klientëve të flotës në bërjen e zgjedhjeve më të mira sipas nevojave të tyre,
  • rrjet i zhvilluar i shitjes dhe shërbimeve

 

Për të fituar besimin tuaj kemi zhvilluar një pasion, inovim, përsosmëri dhe përgjegjësi. Besimi ushqehet rregullisht përmes programit me përfitime të veçanta që Opel-i ka për partnerët e tij të biznesit.
promo 
Shko në krye