loading

ADAM / Nova CorsaRadio IntelliLink


Opel intellink
 • IntelliLink lidh smartphone-in tuaj (iOS ose Android) me automjetintuaj
 • Ju mund të lidheni lehtësisht përmes USB-së ose lidhjesBluetooth®
 • Përdorni komandat logjike në panel ose vetëm zërin tuaj (iOS)
 • Përmes IntelliLink lidhuni me celularin tuaj për të përdorur finksionet e rëndësishme krahas muzikës dhe mesazheve
Njihuni me aplikacionet tona inovativeOpel

Radio CD 3.0 BT

 

Opel Adam
 • Thjesht lidhni celularin tuaj nëpërmjet Bluetooth-it, USB-së ose lidhjes Aux-In
 • Kjo është gjithçka që ju nevojitet për të hyrë në listëntuaj të titujve muzikor dhe të bëni telefonata - ndërkohëduart tuaja janë në çdo moment në timon
E shpejtë, e thjeshtë dhe gjithmonë e gatshme për t’u nisur!

 

 

Astra / Astra GTC / Cascada / Meriva / Zafira TourerNavi 950 IntelliLink

Opel Zafira
 • Arrini lehtë në destinacionin tuaj me ndihmën e ekranit me ngjyra 7", ndërkohë që jeni të sigurtë dhe të qetë për të mbajtur duart në timon
 • Radioja IntelliLink është këtu për të lidhur smartphone-in tuaj me veturën tuaj
 • Lidhuni thjeshtë përmes USB-së, Bluetooth®-it apo edhe lidhjes Aux-In
 • Shfrytëzoni timonin e automjetitpër të komanduar funksione të radios IntelliLink ose thjeshtë përdorni zërin tuaj për të dhënë komanda"unikeme zë
 • Lidhuni te lista e titujve tuaj muzikor dhe fotografitë dhe lejoni IntelliLink-unt’jualexojëme zë tekstin e SMS-vetuaja
 • Hartat rrugore europiane për rajonin tuaj tashmë janë të instaluara
 • Radioja me njëDAB+opsional transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun ngastacioni juaj i preferuar radiofonik

 

Navi 650

 

 • Arrini lehtë në destinacionin tuaj me ndihmën e ekranit me ngjyra 7", ndërkohë që jeni të sigurtë dhe të qetë për të mbajtur duart në timon
 • Duke u lidhur thjeshtë me celularin tuaj përmes USB-sëBluetooth®-itapo lidhjes Aux-In, ju mund tëhyni në listën tuaj të titujve muzikor përmes komandave në timon
 • Radioja me njëDAB+opsional transmeton audio të shkëlqyer (4 x 20 W) dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaji preferuar radiofonik


Radio CD 600 IntelliLink

Opel Astra

 • Radioja IntelliLinkintegron lehtësisht smartphone-in tuaj me automjetintuaj duke përdorur zërin tuaj dhe lidhjen Bluetooth®
 • Alternativisht, mund të lidheni lehtësisht përmes USB-së, si edhe portitAux-In
 • Përmes komandave në timon ose vetëm zërit mund të telefononi ose të zgjidhni titujt tuaj të dashur muzikor, ndërkohë që mbani duart gjatë të gjithë kohësnë timon
 • Natyrisht, CD600 ka të gjitha elementet që priten nga një radio moderne, të tilla si një CD player dhe njëDAB+ opsional
 • Kënaquni në leximin me zë të lartë të mesazheve, dëgjimin e muzikës, shfletuesit të muzikës Gracenote®dhe fotografive në ekranin fantastik 7" me ngjyra

 

 

 Radio CD 400 Plus

 

Opel Astra

 • Thjesht lidhni telefonin tuaj nëpërmjet lidhjesBluetooth®, USB-së ose shfrytëzoniAux-Inpër t’ukënaqur me muzikën tuaj
 • Kaloni lehtësishtte titujt tuaj muzikor dhe te telefonatat – ndërkohë që në çdo moment i keni të gjitha të dhënate nevojshme në informacionin grafik në ekrandhe i mbani duart mbi timon në çdo moment
 • Radioja me njëDAB+opsional transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara të trafikut nga stacioni juaj i preferuar radiofonik

 

 

Radio CD 300

Opel Meriva

 • Kjo radio klasike për automjeteka gjithçka që ju nevojitet - audio të shkëlqyer dhe informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj i preferuar radiofonik
 • Dëgjoni këngët tuaja të preferuara dhe albumet falë CD player-it ose lidhni pajisjen tuaj muzikore përmes portitAux-In
 • Pjesa më e bukur është se vjen me komandat në timon që ju të mund të përqëndroheni në gjërat e rëndësishme
 • Funksionet standarde përfshijnë edhe RDS-EON dhe 3 x 6 radio stacione të memorizuara

 

Mokka

 

Navi 950 IntelliLinkOpel Mokka infotainment

 • Arrini lehtë në destinacionin tuaj me ndihmën e ekranit me ngjyra 7", ndërkohë që jeni tësigurtë dhe të qetë për të mbajtur duart në timon
 • Radioja Intellilinkintegron smartphone-in tuaj me automjetin tuaj
 • Thjeshtëlidhuni përmesUSB-sëBluetooth®-it ose/edhe lidhjesAux-In
 • Shfrytëzoni timonin e automjetitpër të komanduar funksione të radios IntelliLink ose thjesht përdorni zërin tuaj për të dhënë komanda"unikeme zë
 • Lidhuni te titujt tuaj muzikor dhe fotografitë dhe lejoni IntelliLink-unt’jualexojëme zë tekstet eSMS-ve tuaja
 • Hartat rrugore europiane për rajonin tuaj tashmë janë të instaluara
 • Radioja me njëDAB+opsional transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj radiofoniki preferuar

 

Radio CD 600 IntelliLink

 

Opel Mokka

 • Radioja IntelliLinkintegron lehtësishtsmartphone-in tuaj me automjetintuaj duke përdorur zërin tuaj dhe lidhjen Bluetooth®
 • Alternativisht, mund të lidheni lehtësisht përmes USB-së ose/edhe portitAux-In
 • Përmes komandave në timon ose vetëm zërit mund të telefononi ose të zgjidhni titujt tuaj të dashur muzikor, ndërkohë që mbani duart gjatë të gjithë kohësnë timon
 • Natyrisht, CD600 ka të gjitha elementet që priten nga një radio moderne, të tilla si një CD player dhe njëDAB+ opsional
 • Kënaquni në leximin me zë të lartë të mesazheve, dëgjimin e muzikës, shfletuesit të muzikës Gracenote®dhe fotografive në ekranin fantastik 7" me ngjyra

 

Radio CD 450

 

Opel Mokka

 • Thjesht lidhni celularin tuaj nëpërmjet Bluetooth®-it, USB-së ose portitAux-In që të kënaqeni me muzikën tuaj
 • Kaloni lehtësishtte titujt tuaj muzikor dhe te telefonatat – ndërkohë që në çdo moment i keni të gjitha informacionet e nevojshme në informacionin grafik në ekranin dhe i mbani duart në timon gjatë të gjithë kohës
 • Radioja me një DAB+opsional transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj i preferuar radiofonik

 

Radio CD 400Opel Mokka

 • Thjesht lidhni celularin tuaj nëpërmjetportitAux-In
 • Mund të hynilehtësishtte titujt tuaj muzikor– gjë që është standarde te Mokka me komanda nga timoni
 • Osedëgjoni muzikën tuaj të dashur përmes CDplayer-it dhe shikoni të gjitha informacionet e nevojshme në informacionin grafik në ekran

 

 

Insignia

 

Navi 900 IntelliLink

 

Opel Insignia

 • Radioja IntelliLink lidh smartphone-in tuaj me automjetintuaj
 • Thjeshtë lidhuni përmesUSB-së, Bluetooth®-it ose/edhe portitAux-In
 • Përdorni komandat në timon ose vetëm zërin tuaj për të hyrë në të gjitha funksionet e rëndësishme të smartphone-it tuaj dhe radios, ndërkohë që i mbani duart të sigurtë dhe të qetë në timon
 • Ekrani fantastikme ngjyra 8" ju mundëson të personalizoni ekranin tuaj fillestar dhe të ruani deri në 60radio stacione të preferuara, këngë apo destinacione
 • Ekrani iintegruar me instrumente ju ofron informacione tënevojshme dhe mund të operohet nëpërmjet komandave në timon

 

Touch R700 IntelliLinkOpel Insignia

 • Radioja IntelliLink lidh smartphone-in tuaj me automjetintuaj
 • Thjeshtë lidhuni përmesUSB-së, Bluetooth®-it ose/edhe portitAux-In
 • Përdorni komandat në timon ose vetëm zërin tuaj për të hyrë në të gjitha funksionet e rëndësishme të smartphone-it tuaj dhe radios, ndërkohë që i mbani duart të sigurtë dhe të qetë në timon
 • Ekrani fantastik me ngjyra 8" ju mundëson të personalizoni ekranin tuaj fillestar dhe të ruani deri në 60radio stacione të preferuara, këngë apo destinacione
 • Radioja me një DAB/DAB+opsional transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaji preferuar radiofonik
 • Dëshironi më shumë? Merrni SisteminAudioBose dhe shijoni audion më të mire që kemi instaluar ndonjëherë në automjet!

 

Radio R400 ColorOpel Insignia

 • Thjesht lidhni celularin tuaj nëpërmjet Bluetooth®-itose portitAux-In
 • Kaloni lehtësishttetitujt tuaj muzikor dhe te telefonatat – ndërkohë që në çdo moment i keni të gjitha informacionet e nevojshme në ekranin me ngjyra prej 4.2”dhe i mbani duart mbi timon në çdo kohë
 • Radioja me një DAB+opsional, CD player-in dhe hyrjen e dyfishtë të USB-së transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaji preferuar radiofonik

 

 


 

Radio R300 Color

 

Opel Insignia


 • Thjesht lidhni celularin tuaj nëpërmjet USB-sëose portitAux-In
 • Kaloni lehtësishttetitujt tuaj muzikor dhe te telefonatat – ndërkohë që në çdo moment i keni të gjitha informacionet e nevojshme në ekranin me ngjyra prej 4.2”dhe i mbani duart mbi timon në ççdokohë
 • Radioja me një DAB+opsional, CD player-in dhe hyrjen e dyfishtë të USB-së transmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj radiofoniki preferuar. R300 mund të ruajë 6 stacione radiofonike të memorizuara sipas dëshirës, ndërkohë që ka bas dhe forcëaudio të ndjeshme ndaj çdo shpejtësie, për njëaudio të shkëlqyer pavarësisht shpejtësisë.

 

 

 

Combo

 

Radio CD 50 MP3

 

Opel Combo

 • Gjenidestinacionin tuaj lehtësishtfalë sistemit praktik të navigimit TomTom
 • Bluetooth® dhe komandat në timon, të cilat janë opsionale, ju mundësojnë të kënaqeni me muzikën tuaj dhe t’u përgjigjeni telefonatave, ndërkohë që jeni plotësisht të përqëndruar te rruga.
 • Përveç kësaj, ju mund të hyni tek datotekat tuaja muzikore përmes USB-së të integruar ose portitAux-In
 • Radioja me një CD playeropsionaltransmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj i preferuar radiofonik
 • Sistemi i navigimit TomTom ofron harta rrugore për 26 vendeeuropiane me funksionin e shfaqjes së rrugës në kohë reale dhe informacionembi motin

 

Stereo CD Radio

 

Opel Combo • Radio meCD player dhe 6 stacione të ruajturatransmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikunnga stacioni juaji preferuar radiofonik– e lehtë dhe praktike

 

 

 

 

 

Movano

 

Navigacion (TomTom®)

 

Opel Movano


 • Gjenidestinacionin tuaj me lehtësi falësistemit praktik të navigimit TomTom
 • Përveç të tjerave, ka edhe funksionin e shfaqjes së rrugësnë kohë reale, kërkim lokal në Google dhe informacionembimotin
 • Sistemi i navigimit TomTom ka harta rrugore për 26 vende europiane

 

 

 


Radio CD16 BT USBOpel Movano

 • Thjesht lidhni celularin tuaj nëpërmjet lidhjesBluetooth®USB-së ose shfrytëzoni portinAux-In
 • Kaloni lehtësishtte titujt tuaj muzikor dhe te telefonatat – ndërkohë që i mbaniduart gjatë gjithë kohës në timon
 • Ose dëgjoni këngën e preferuar dhe albumet në CD player-in e integruar
 • Radioja me funksionDAB+ opsional transmeton audio të shkëlqyer me maksimalisht 4 altoparlantë premium(vetëm Combi) dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaji preferuar radiofonik

 

Vivaro

 

Navi 80 IntelliLink

 

Opel Vivaro


 • Arrini lehtë në destinacionin tuaj me ndihmën e ekranit tuaj 7" me ngjyra me prekje, ndërkohë që shërbimi inovativHD Trafficnga Tom Tom-i jep informacione në kohë reale për kamerat e trafikut, ndihmon në gjetjen e dyqaneve dhe adresave tjera të rëndësishme dhe jep informacione mbi motin
 • RadiojaIntelliLink është këtu që të integrojë smartphone-in tuaj me automjetin tuaj dhe mundëson komandat me zë Siri (vetëmIOS)
 • Kaloni lehtësisht te të gjitha titujt tuaj muzikor dhe lejoni që IntelliLink t’ju lexojë me zë tekstet e SMS-ve tuaja
 • Përveç kësaj, ju mund të lidhni fare lehtë një USB ose port Aux-In dhe të futni njëkartë SD
 • Përdorni timonin e veturës suaj ose zërin tuaj (me Siri komandat me zë) për të kontrolluar funksione të shumta të radiosIntelliLink duke mbajtur duart të sigurt në timon
 • Navi 80IntelliLink do të jetë i disponueshëm në fund të vitit 2015

 

Navi 50 IntelliLink

 

Opel Vivaro


 • Arrini lehtë në destinacionme ndihmën e ekranit tuaj 7" me ngjyra me prekje,
 • Thjeshtë lidhni celularin tuaj nëpërmjet lidhjesBluetooth®USB-së ose shfrytëzoniportinAux-In
 • Kaloni shpejt në titujt tuaj muzikor dhe tetelefonatat– ndërkohë që i keni duart gjatë gjithë kohës në timon
 • Radioja me një DAB+opsionaltransmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj i preferuar radiofonik

 

Radio CD 18 BT USB

 

Opel Vivaro


 • Është jashtëzakonisht praktike–lidhni celularin tuaj nëpërmjet lidhjes Bluetooth®USB-sëose shfrytëzoni portinAux-In
 • Mund të dëgjoni muzikë dhe të telefononime lehtësi– ndërkohë që duart i keni gjatë gjithë kohës në timon
 • Radioja me një DAB+opsionaltransmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikunnga stacioni juaj i preferuar radiofonik

 


Radio R16 BT USB

 

Opel Vivaro

 • Është e lehtëdhe praktike lidhni celularin tuaj nëpërmjet lidhjes Bluetooth®USB-sëose shfrytëzoni portinAux-In
 • Mund të dëgjoni muzikë dhe të telefononime lehtësi– ndërkohë që duart i keni gjatë gjithë kohës në timon
 • Radioja Singl DIN me një DAB+opsionaltransmeton audio të shkëlqyer dhe ju siguron informacione të përditësuara mbi trafikun nga stacioni juaj i preferuar radiofonik

Funksionet standardepërfshijnë edhe altoparlantë 2 x 20 W, AM/FM, Aux-in dheUSB port të dyfishtë. DAB+ është opsional

promo 
Shko në krye