loading

Mbi 11 milion klientë kanë zgjedhur Astren e tyre. 
Zgjidhni edhe ju Astra Sedan, nje veturë mjaft të pajisur.

Astra Sedan është një fitues i kombinimit të stilit, kualitetit dhe prakticitetit.  
Modeli ynë më i shitur, me interval servisimi deri në 30,000 km, mund të testohet në çdo sallon të autorizuar të Opel-it.
Linja të këndshme, interier komfor, përmasa klasike dhe qëndrim të fuqishëm,
përfundimisht një kombinim që garanton atraktivitet.

 

Opel Astra Sedan,  4 dyer, 1.4 turbo me 140 kuaj fuqi, mund të jetë i juaji për 12,990 EUR.

Nga paketa e pasur e pajisjeve, ne dallojmë:

-  ABS

-  ESP

-  Tempomat

-  Klima AC

-  4 Xhama elektrik

-  Dritat e para të mjegullës

-  Tempomat

-  Komanda ne timon

-  Radio IntelliLink 7” me ngjyra

 

Sasia është e limituar.


Për më shumë informacione, na kontaktoni ose na vizitoni.
“Auto Shtëpia SIQANI”

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
promo 
Shko në krye