loading

Mbi 11 milion klientë kanë zgjedhur Astren e tyre. 
Zgjidhni edhe ju Astra Sedan, nje veturë mjaft të pajisur.

Astra Sedan është një fitues i kombinimit të stilit, kualitetit dhe prakticitetit.  
Modeli ynë më i shitur, me interval servisimi deri në 30,000 km, mund të testohet në çdo sallon të autorizuar të Opel-it.
Linja të këndshme, interier komfor, përmasa klasike dhe qëndrim të fuqishëm,
përfundimisht një kombinim që garanton atraktivitet.

 

Opel Astra Sedan,  4 dyer, 1.4 turbo me 140 kuaj fuqi, mund të jetë i juaji për 12,990 EUR.

Nga paketa e pasur e pajisjeve, ne dallojmë:

-  ABS

-  ESP

-  Tempomat

-  Klima AC

-  4 Xhama elektrik

-  Dritat e para të mjegullës

-  Tempomat

-  Komanda ne timon

-  Radio IntelliLink 7” me ngjyra

 

Sasia është e limituar.


Për më shumë informacione, na kontaktoni ose na vizitoni.
“Auto Shtëpia SIQANI”

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
Shko në krye