loading
10000 Prishtinë Prishtine-Ferizaj, Çagllavicë

Prishtinë

Vendndodhja aktuale

Na kontaktoni

Adresa

Prishtine-Ferizaj, Çagllavicë
10000 Prishtinë

Koordinatat e lokacionit
Gjerësi 42.57475501035685
Gjatësi 21.12539593640122

Detajet

Kontakti qendror
E hënë:

08:00 - 17:00

E martë:

08:00 - 17:00

E mërkurë:

08:00 - 17:00

E enjte:

08:00 - 17:00

E premte:

08:00 - 17:00

E shtunë:

09:00 - 14:00

Dyqani i pjesëve
Shitjet
E hënë:

08:00 - 17:00

E martë:

08:00 - 17:00

E mërkurë:

08:00 - 17:00

E enjte:

08:00 - 17:00

E premte:

08:00 - 17:00

E shtunë:

09:00 - 14:00

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
promo 
Shko në krye