loading

AKSESORET E OPEL ZAFIRA TOURER.

Opel Zafira tourer është nje makine e jashte zakonshme ne shume aspekte duke u pershtatur pa asnje problem me çdo nevoje tel të shoferit. Vlen për të shqyrtuar ofertën e pasur të aksesorëve për Zafira tourer. Këto pajisje me cilësi të lartë jo vetëm plotësojnë konceptin e pershtatshmerise te Zafira tourer, por duke ju dhënë mundësinë për të dhënë një aspekt personal.

Siguri dhe mbrojtje

Udhetoni me te sigurte dhe dukuni bukur. Mbajtese e forte per bagazh dhe organizues per bagazh, produkte sigurie dhe ndenjese per femije, ketu do te gjesh çdo gje per te ruajtur veten dhe familjen, dhe te mbash makinen tende zafira tourer te duket e bukur si diten e pare.

Rehati dhe kujdes

Ndjehu si ne shtepi. Duke qene se shpenzojme shume kohe duke qendruar ne te, makina shpesh eshte si shtepi. Do te gjeni çdo gje per te cilen keni nevoje te mbani makinen tuaj te bukur dhe ta pershtasni ate sipas nevojave tuaja.

Transport dhe sistem mbajtes

Opel ben transportin e sendeve shume te thjeshte. Gama jone e gjere e sistemeve te mbajtjes dhe transportit eshte ndihmesa e duhur per te gjitha tipet e aktiviteteve tuaja. Mundesia e zgjedhjes perfshin produkte origjinale te projektuara nga Opel si dhe produkte nga partneri yne Thule, lider ne tregun e sistemeve mbajtes.

Infotainment

Për të arritur në destinacion edhe më të mirë - sistemet infotainment Opel jane zgjedhja e duhur. Qëndro i lidhur me celularin, sistemin bluetooth sistemin e lundrimit, përditësime te hartës dhe lidhjeve të ndryshme multimediale.

OPC Line paketa e jashtme

Gati per te dalluar nga shumica? Ky eshte vendi per te filljaur. Ne kemi nje game te gjere zgjedhjeje per te personalizuar makinen tuaj. Linja OPC eshte per nje pamje ekskluzive, teknologji te sofistikuar dhe performance mbreslenese. Krijo nje makine e cila dallon nga te tjerat.

Rrotat

Personalizo makinen tende zafira tourer me nje komplet te ri rrotash prej aliazhi. Cilado qofte preferenca jote, Opel ofron mundesi zgjedhjeje per ti dhene makines tende me teper individualitet. Shijo stilin dhe cilesine e aksesoreve original Opel.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye