loading
 • PJESA E JASHTME
 • KABINA E SHOFERIT
 • HAPËSIRA PËR PASAGJERË
 • DISQET
 • NGJYRAT
 • PAKETA SPORTIVE
 • KOSTOT E PUNËS
 • MOTORËT DHE TRANSMISIONET
 • EFIKASITETI DHE EMETIMET
 • PRIZAT
 • KONDICIONERI
 • DRITA LED NË TAVAN
 • HAPËSIRA PËR NGARKESA
 • BAGAZHI
 • QASJE E LEHTË
 • BALLË PËR BALLË
 • SEDILET RROTULLUESE
 • TAVOLINË E PALOSSHME
 • SEDILE QË HIQEN
 • NDIHMËSI I PARKIMIT DHE KAMERA
 • HAPJE DHE NISJE PA ÇELËS
 • KONTROLLI I UDHËTIMIT
 • NGROHËSI I PARKIMIT
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 IntelliLink
 • RADIO CD 18
 • MBAJTËS SMARTFONI
 • NDIHMËSI I FRENIMIT
 • DRITAT LED PËR DITËN
 • MBROJTJA E KËMBËSORËVE
 • SISTEME TË MËTEJSHME
MODELET
TOURER
TOURER
 • Doreza dere dhe kapakë pasqyrash elegante me ngjyrë të zezë me shkëlqim
 • Portë e pasme me fshirëse
 • Xhama të errët
TOURER SPORT
TOURER SPORT
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125 СК S & S
 • Disqe aliazhi 17"" me ngjyrë argjendi, të zezë ose dyngjyrëshe ""Prerje diamanti"" (Në varësi të ngjyrës së stemave)
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye