loading
 • PJESA E JASHTME
 • КABINA E SHOFERIT
 • HAPËSIRA PËR PASAGJERË
 • DISQET
 • NGJYRAT
 • PAKETA SPORTIVE
 • MOTORËT DHE TRANSMISIONET
 • KONSUMI DHE EMETIMET
 • KOSTOT E PUNËS
 • KONDICIONERI
 • NGROHËS I PASMË SHTESË
 • PAKETA E STILIT IRMSCHER
 • NDIHMËSI I PARKIMIT DHE KAMERA
 • HAPJE DHE NISJE PA ÇELËS
 • KONTROLLI I UDHËTIMIT
 • NGROHËSI I PARKIMIT
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • RADIO CD 18
 • MBAJTËS SMARTFONI
 • NDIHMËSI I FRENIMIT
 • DRITAT LED PËR DITËN
 • MBROJTJE E KËMBËSORIT
 • SISTEME TË MËTEJSHME
 • COMBI
MODELET
COMBI
COMBI
 • 1.6 CDTI 95 КС S&S
 • Derë rrëshqitëse në anën e djathtë (në të majtë në Mbretërinë e Bashkuar), xham i fiksuar
 • Dyer të pasme me hapje normale
 • Xham pak i errët
COMBI+
COMBI+
 • Disqe çeliku 16"" me kapak që mbulon të gjithë diskun
 • Dritare rrëshqitëse në radhën e dytë
 • Paketa e jashtme 1 (parakolp/prapakolp me ngjyrën e trupit)
COMBI SPORT
COMBI SPORT
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125hp S&S
 • Mundësi zgjedhjeje e ngjyrave metalike
 • Paketa e jashtme 3 (pjesë të ndryshme të jashtme me ngjyrën e trupit)
COMBI EDITION PLUS PAKETA ELEGANCE
COMBI EDITION PLUS PAKETA ELEGANCE
 • Disqe çeliku të mbrojtura nga një kapak i plotë
 • Drita për ditën (LED) të fjalës së fundit të teknologjisë
 • Pëlhurë elegante e zezë Connect
COMBI EDITION PLUS PAKETA COSMO
COMBI EDITION PLUS PAKETA COSMO
 • Disqe aliazhi 17""
 • Mbyllje selektive e dyerve me pult
 • Radio CD18 CD me Bluetooth® dhe portë USB
COMBI ME PAKETËN E STILIT IRMSCHER
COMBI ME PAKETËN E STILIT IRMSCHER
 • Rifinitura të paneleve dyerve dhe anëve: rifinitura lëkure me qepje argjendi (sedilet anësore përpara dhe mbrapa)
 • Kroskoti: kornizë e mbuluar me lëkurë me qepje argjendi
 • Mbulesë e fundit të marshit prej lëkure dhe me qepje argjendi
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye