loading

NGA PREMIUM NË MË SHUMË PREMIUM.

Niveli i luksit te MOKKA X është më i larti në çdo rifiniturë.

Opel MOKKA X Essentia

Veçori standarde kyçe:

Dizajn

 • Pëlhurë sedilesh Milano/Atlantis dhe dekor dere të zi
 • Disqe çeliku 16’’
 • Komanda në timon
 • Tub i përparmë i kromuar
 • Maskarino e përparme e kromuar
 • Dorezë dere me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtëse e poshtme prej argjendi në pjesën e përparme dhe të pasme
 • Fasheta anësore mbrojtëse
 • Drita të pasme kundra mjegullës
 • Skarë e kromuar në çati

Rehatia dhe funksionaliteti

 • Ekran monokrom 3,5” për shoferin me kompjuter në bord
 • Radio R 300 BT me Aux-in dhe USB
 • Prizë e përparme 12V
 • Frenë parkimi manual
 • Sedile shoferi me 4 opsione përshtatjeje
 • Sedile pasagjeri e përparme me 2 mundësi përshtatjeje manuale
 • Xham i përparmë, dritare anësore të përparme dhe të pasme si dhe në derën e bagazhit - përthithin diellin (ngjyrosura)
 • Mbrojtëse nga dielli për shoferin dhe pasagjerin e përparme me pasqyra
 • Dritë e përparme leximi
 • Xhama të përparmë elektrikë
 • Paqyrë e jashtme me ngjyrën e trupit me pasqyrë të vogël të zezë, me ngrohje dhe palosen manualisht
 • Bori me një tonalitet
 • Drita të përparme halogjene me Drita LED për ditën
 • Nivelim manual dhe drita automatike
 • Kroskot i ndriçuar
 • Mbajtëse gotash përpara
 • Kondicioner manual

Siguria

 • ABS, ESP, Ndihmës i Nisjes në Malore
 • Airbeg për shoferin dhe pasagjerin, anësor dhe perde
 • Bosht drejtimi Anuar & Teleskopik
 • Timon i ndjeshëma ndaj shpejtësisë
 • Komplet i riparimit të gomës me kompresor
 • Sistem i monitorimit të presionit të gomës
 • Kujtues inteligjent i vendosjes së rripit të sigurimit përpara dhe mbrapa
 • Para tensionues i dyfishtë i rripit të sigurimit përpara
 • Isofix në sedilet pasme anësore (përfshi 2 pika lidhjeje të sipërme)
 • Mbështetëse koke me 4 pozicione me buton të integruar

Opel MOKKA X Enjoy

Veçori standarde kyçe mbi dhe përtej Selection përfshijnë:

Dizajn

 • Disqe aliazhi 17’’
 • Timoni, me 3 kënde, Lëkurë

Rehati dhe Funksionalitet

 • Drita kundra mjegullës, të përparme
 • Dritare elektrike, të pasme

EXCELLENCE

Veçori standarde kyçe mbi dhe përtej Enjoy përfshijnë:

Dizajn

 • Pëlhurë sedilesh Lighthouse Rhombus dhe mbështetëse anësore Morrocana në ngjyrë të zezë. Forma dekorative dhe panel dyersh në ngjyrë të zezë Marrocana
 • Disqe aliazhi 18’’
 • Fashetë dritaresh DLO e kromuar
 • Pllakë bordure aliazhi e derës së përparme

Rehati dhe Funksionalitet

 • R 4.0 IntelliLink me ekran me prekje 7" me ngjyra
 • OnStar
 • Paketa Shikueshmëri dhe Dritë:
  • Strehë kundra diellit për shoferin me xhep dhe pasqyrë të ndriçuar, strehë e pasagjerit me pasqyrë të ndriçuar dhe me kapak
  • Pasqyrë e brendshme elektro-kromatike
  • Sensorë Shiu
  • Ndihmësi i Dritave të Gjata
 • Paketa Elektronike:
  • Prizë e pasme 12 V
  • Ndihmës parkimi ultrasonik të pasme dhe të pasme
  • Pasqyra anësore me ngjyrën e makinës, elektronike, me ngrohje dhe elektrike, të palosshme
 • Paketa e Rehatisë:
  • Kontroll Klimaterik Elektronik, për të dy zonat e makinës
  • Mbështetëse krahu, i montuar në sedilen e shoferit
  • Tabaka e palosshme në anën e pasagjerit
  • Xham i pasmë i zi dhe derë bagazhi

VARIANTI ME ÇATI TË ZEZË

Elementë të Stilit

 • Disqe aliazhi 18’’ me bojë të zezë me shumë shkëlqim
 • Çati e Zezë
 • Pasqyra me Kapak të Zi
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye