loading

Dimensionet e OPEL Merivës.

Statistika të rëndësishme: shihni në hollzsi dimensionet e karocerisë dhe të dhënat tjera numerike të Opel Meriva-s.

Dimensionet e jashtme5-dyer
Largësia midis rrotave 2644
Gjatësia e përgjithshme 4288
Pesha pa ngarkesë (mm) 1615
Gjerësia me pasqyrat e mbledhura / hapura në dyer (mm) 1812 / 1994
Diametri i rrotullimit (midis mureve / rrugës) (m) 11,48 / 11,06
Dimensionet e jashtme
imgTitle
Dimensionet e brendshme5-dyer
Vëllimi i bagazhit- / hapësirës për ngarkim (mënyra e matjes ECIE) (I) 400-1500
Pesha dhe ngarkesa5-dyer
Pesha e automjetit 1361 - 1518
Kapaciteti i serbatorit 54
Kapaciteti maksimal i tërheqjes me frena (gradienti 12%) / pa frena (kg) 750 - 1300 / 670 - 740
Pesha e përgjithshme e lejuar (kg) 1785 - 2045
promo 
Shko në krye