loading

SIGURI DHE QETESI E MENDJES.

Pse s’duhet qe nje Tavan i bute mos t’I kete te gjitha sigurite e projektuara sin je tavan i mbyllur? Perparimet ne inxhinierine strukturore, materialet elastike me rezistence te larte si dhe mbrojtje te dedikuar ndaj rrokullisjeve i pergjigjen pyetje. Ai i k ate gjitha!

Opel Cascada ju rrethon me nje structure sigurie rigjide te perforcuar me pjese te kryqezuara shtesen ne te cilen lidhet gjithe abzorbimi i impaktit si dhe masat e shperhapjes se ngarkeses. Traversat e kornizes se perparme te xhamit jane te forcuara me shtypje dhe kane te fshehur shufra te perfocuara celiku te cilat arijne deri poshte dyerve te cilat kane shufra diagonal per te parandaluar infuzionin.

Shufrat mbrojtese ndaj rrokulisjeve ankorohen ne pjese e pasme me te forte te struktures se makines. Normalisht ato qendrojne te fshehura ne menyre elegante, porn ese ndonjehere ju duhen qe t’ju mbrojne, ato jane aty dhe gati per shume pak kohe. Aktivizohen na sensoret e Airbegeve.

Siguri pasive e permiresuar

Ne cdo Opel Cascada normalisht do te gjeni airbag te perparem me madhesi te plote si dhe airbag anesor me madhesi ekstra te cilat shtojne mbrojtjen ndaj kokes. Keto jane pjese e karakteristikave te artit te mbrojtjes, te cilat punojne uniformosht me gjithe masat e tjera te sigurise per te dhene eficence maksimale mbrojtjeje.

Masa te tjera perfshijne dopio pretensionues ripash sigurimi te vendosur ne menyre brilante dhe te zhvilluar ne menyre speciale per te mbajtur ripin e sigurise ne pozicionin me optimal mbrojtes. Kornizat e sediljeve dhe instalimet gjithashtu luajne nje rol te rendesishemne siguri, ashtu si dhe mbeshteteset active te kokes e sprovuara te Opelit. Keto levizin lart e poshte si dhe para e mbrapa gjate impaktit, per te parandaluar demtimet e qafes si dhe pjeseve te siperme te trupit. Gjithashtu pjesa tjeter e trupit ruhet prej sistemit te sprovuar te Leshimit te Pedaleve, te cilat leshojne pedaled ne rast impakti ne menyre qe te mbroje ndaj demtimeve te pjeseve te poshtme te trupit dhe kembeve.

Siguri anti-vjedhje

Sistemi i alarmit te Opel Cascadas eshte dizenjuar per nje qetesi mendore te gjithanshme. Cdo atentative per te hyre ne makine rezulton ne flakerimin e sinjaleve dhe zshurme alarmi. Alarmi ka sistemin e tij reserve te furnizimit me energji dhe ruan makinen me gjithe permbajtjen e saj, perfshire gomat.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye