loading

MODELET E OPEL CASCADAS.

Deshironi me te miren, apo thjesht me mire? Dy modelet e Opel Cascadas rikonceptojne termin Klishe ete pajisurave plotesisht.

Cascada (niveli hyres fillestar)

Harrojeni konceptin e modelit baze, kjo lloj elegance e mire-pajisur nuk gjendet cdo dite. Opel Cascada ka pajisje mjaftueshem per ta komplimentuar per pamjen fantastike dhe akoma me shume per te theksuar ndjenjen e luksit.

Lista fisnike e pajisjeve standarte perfshijne:

 • Strukture mbrojtese dales nga pas
 • Airbag para dhe anesare tek shoferi dhe pasagjeri
 • Dopio pretensionues rripash sigurimi per shoferin dhe pasagjerin
 • Kontrolle ne timon perfshi limitusin e shpejtesise
 • Asistence parkimi, mbrapa
 • Hapje e tavanit me komandim
 • Sedilje te mbrapme FlexFold me komandim elektrik
 • Kompjuter bordi
 • Pasqyra me komandim, me ngrohje, ne ngjyren e kabines, me mbyllje manuale
 • Xhama elektrik, te permit dhe te pasmit
 • Radio CD300 me shfaqes informacioni trefish
 • Hyrje e lehte manuale
 • Drite ambienti, marsh dhe veshje marshi
 • Timon me veshje lekure me kontrolle
 • Sedilje cope, sportive
 • Kroskot Morrocana
 • Sedilje te pasme 50-50, me palosje
 • Xhepa mbrapa sediljeve te para
 • Antene e padukshme
 • Marmite e kromuar e dukshme
 • Disqe 17” metalike me mbrojtese ( Disqe 17” per motored me nafte)

Cosmo

Sa stil, luks, apo kenaqesi deshironi? E pajisur ne çdo detaj, Opel Cascada ka çdo pergjgje rreth kesaj pyetjeje. Shikoni dhe vete se çfare do te thote e pajisur plotesisht dhe me pas imagjinojeni se sa mire mund te ndiheshit.

Karakteristika baze mbi nivelin hyres te Cascadas:

 • Asistence e nisjes ne malore
 • Dalje 12v, prepare tek ndezesja e duhanit dhe mbrapa
 • Mbrojtese ndaj diellit te pajisura me pasqyre si per shoferin dhe pasagjerin
 • Klimatizator me kontroll elektronik Dual-zone
 • Radio CD400 shfaqes grafik informacioni
 • Frena elektrike parkimi
 • Dyer me drita ambienti
 • Ripa sigurimi me dalje elektrike
 • Sedilje sportive me Vinyl/Cope me qepje Indiane
 • Llampa mjegulle, perpara
 • Disqe 18”
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye