loading

PERKEDHELJE, INFORMACION DHE ZBAVITJE.

Kur behet fjale per komoditetin detajet bejne diferencen. Brenda Opel Cascada nivelet e komoditetit dhe leverdisshmerise jo vetem qe duken impresionuese, por ato punojne per ju dhe me ju. Me sediljet e ventiluara, artin e navigimit, sistemi i audios dhe i nderlidhjes mund te krijoni ambientin tuaj perfekt dhe te personalizuar.

Rrip sigurimi

Dyert e gjata te Opel Cascada e bejne hyrjen dhe daljen vecanerisht te lehte per pasagjeret esediljeve te pasme, por pervec kesaj ju mund t’ju duhet te zgjateni per te arritur rripat e sigurimit, per kete gje Opel Cascada mundeson nje prezantues elektrik te rripave te komandimit duke ja u sjelle rripin e sigurimit lehtesisht ne doren tuaj.

Ky opsion eshte i montuar ne nivelin e shpatullave mbrapa dyerve dhe procesi eshte totalisht automatic. Mbyllja e dyerve dhe ndezja e motorrinos e aktivizon sistemin. Menjehere pasi rripat jane lidhur, prezantuesi I rripit rikthehet ne vendin e tij.

Hyrje e lehte elektrike

Nje tjeter karakteristike e nje klasi te larte eshte sistemi i hyrjes se lehte ne sediljet e pasme.Nje mikro celes aktivizohet, nuk eshte e nevojshme te shtypet asnje button. Vetem levizja e sediljes perpara aktivizon procesin.Sedilja me pas rreshket perpara me dyfishin e shpejtesise normale te pershtatjes dhe po me aq eficense rikthehet perseri ne pozicionin e meparshem kur sedilja levizet mbrapa.

Sedilje sportive ergonomike AGR per shoferin dhe pasagjerin

Sediljet sportive te certifikuara prej AGR , nje qender Gjermane e ekseleces ne ekonomi, ofrojne nje game te gjere te mundesive te rregullimit te pozicionit te tyre, duke perfshire mbeshtetese qetesimi krahu ne mes si dhe jastek shtese, per te permiresuar pozicionin tuaj te drejtimi ne menyre perfekte me kerkesat tuaja.

Duke shtuar fuqi shtese dhe lekure te sediljet rritet niveli i leverdisshmerise. Duke zgjedhur 3 nivele shpejtesie per ventilimin e sediljeve duke u kombinuar me veshjen prej lekure sigurohet nje komoditet luksoz vecanerisht ne ditet e stines se nxehte. Butoni I aktivizimit gjendet ne kornizen e sediljes dhe ftohja fillon te ndihet pa marre fare kohe.

Opsionet e klimatizimit

Drita dhe rrezatimi i drejtperdrejte i diellit, mund ta nxehi lekuren duke krijuar diskomfort, keshtu qe nje lekure fike me opsion reflektimin e nxehtesise eshte nje lajm i mire. Eshte e mundur per Opel Cascada ne lekure ne ngjyre te zeze dhe mund ta uli temperature e siperfaqes deri ne 30 grade nen rrezatimin direkt apo indirekt.

Kontrolli elektronik i klimes u mundeson te dy pasagjereve ne pjesen e perparme te personalizojne temperaturen ideale dhe me pas sensoret bejne te mundur ruajtjen e temperatures se perzgjedhur ne menyre konstante.

Nje karakteristike tjeter qe nuk ka nevoje per shume shpjegime eshte timoni me ngrohje, i cili jo vetem krijon komoditet gjate mengjeseve te ftohta, por ben udhitimet e pasdites apo nates,me mbulese te hapur, me te shijueshme.

Sistem infotainment

Opel Cascada ka paketen e duhur Infotainment, kudo qe ju con automjeti dhe cilado qofte zgjedhja juaj e muzikes.Navigim i qarte Kristal i cili ju drejton ne pikat e interest dhe ne pozicionet e deshiruara, ashtu dhe tinguj te mrekullueshem. Te gjitha keto gati dhe duke ju pritur.

Radio CD
Karakteristikat e CD 300: me regjistrim per 3 x 6 stacione. 4 x 20 W, 6 bokse me porosi, MP3, aux-in dhe me komande ne timon, CD 400 plus k ate njejtat karakteristika si CD 300, pervec se vjen me ekran, 6x6 presete si dhe me amplifikator dynamic.

CD 600 IntelliLink
Duke intefruar Smartfonin tuaj me teknologjine e Interlink ne makine si dhe duke shfaqur funksionet me te rendesishme ne ekranin HD 7” me ngjyra, CD 600 IntelliLink vendos standarte te reja ne kuadrin e komoditetit si dhe sigurise. Kryeni telefonata, transferoni muziken tuaj me Bluetooth ose me menaxherin e USB Gracenote, degjoni SMS e sapoardhura ose shikoni figurat e ngarkuara nga USB-ja – duarttuaja qendrojne gjithmone mbi timon me kontrolle te integruara. Neqofte se doni te shihni me kameren e pasme atehere ekrani e dyfishon pamjen ne menyre qe jut e shikoni perpara edhe pse po ecni mbrapa.

Navi 950 IntelliLink
Sistemi navigues me mire i cili ju jep te gjitha avantazhet te teknologjise InteliLink per integrim me te gjere te Smarfonit tuaj, perfshire shkembim muzike me Bluetooth® plus navigim me Bir eye(syrin e zogut) ne 3D si dhe njohje te zerit per njohjen e destinacionit te deshiruar. Jane itegruar dhe mund te perditesohen nepermjet USB-se rreth 30 harta te shteteve EUROPIANE per nje kurs me te shpejte. Navi 650 ka karakteristikat baze te navigimit te njejta. Per t’u lidhur me celularin tuaj , ju mund ta porosisni me opsionin e Bluetooth® per funksionimin e tij nepermjet komandave ne timon.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye