loading

AKSESORET E OPEL CASCADAS.

Cascada ka klasin, komfortin dhe larmishmerine me shume nga sa ju nevojitet – si dhe Opeli ka nje game te gjere elementesh shtese qe ndihmojne te modifikoni kabriolene sipas shijeve tuaja personale. Gama e zgjedhjeve te aksesoreve me cilesi te larte e rit akoma me tej pamjen e gjithenshme te Cascadas.

Siguri & Mbrojtje

Drejtoni mjetin tuaj me te sigurte dhe dukuni me bukur. Ju do te gjeni gjithcka ju nevojitet te mbani familjet tuaj te sigurte, qe prej mbuleses se makines deri tek sistemet e asistences dhe ndenjeset per femije – si dhe t’a mbani Opelin tuaj aq terheqes si diten e pare qe e keni blere.

Komoditet & perkujdesje

Ndihuni si ne shtepine tuaj. Me gjithe kohen qe ne shpenzojme ne makine, ajo duket si nje shtepi larg shtepise se vertete. Ju do te gjeni gjithcka qe ju nevojitet ta mbani Opelin te paraqitshem dhe per t’a bere aq komod sa deshironi: jashte dhe brenda, prej tapeteve mat deri tek sistemet e organizimit te ngarkeses si dhe shume shume me teper.

Transporti & Sistemet e rimorkimit

Opelit e ben transportin dhe rimorkimin shume me te lehte. Sistemet tona te gjera dhe fleksible te transportit dhe rimorkimit jane ndihma e duhur per gjithe udhetimet dhe aktivitete tuaja sportive. Perzgjedhjet tona perfshijne si produkte Origjinale te Opelit ashtu dhe produkte prej partnerit tone bashkepunues Thule, i cili eshte lider ne tregun e sistemeve te rimorkimit.

Infotainment

Sistemet Infotainment te Opelit jane performues te vertete – e bejne aritjen ne destinacion akoma me mire. Qendroni te lidhur me Bluetoothnepermjetseteve pa perdorur duart, sistemeve te navigimit, perditesimeve te hartes si dhe lidhje te ndryshme multi-mediale.

Stilimi & OPC Line

A jeni gati te ndiheni te veçante? Ky eshte momenti I duhur per ta bere. Tek ne do te gjeni nje sere produktesh perfekte stilimi, ne menyre qe t’i jepni Opelit tuaj ate special shtese. Qendra e Performances se Opelit dhe OPC Line dallohen per pamje ekskluzive, teknologji te sofistikuar dhe performance mahnitese. Krijoni nje makine e cila dallohet qarte prej turmes.

Gomat

Individualizoni Opelin tuaj me setin e ri te gomave. Sido qofshin shijet tuaja, ju do te gjeni nje mori modelesh te disqeve origjinale te Opel, ne menyre qe t’i jepni makines nje pamje te personalizuar. Shijoni stilin dhe kualitetin e aksesoreve origjnal te Opelit.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye