loading

NJË OPEL VIVARO PËR ÇDO QËLLIM.

Cilidoqoftë biznesi juaj apo pavarësisht nevojës që keni, kur bëhet fjalë për furgonët e mesmë ka gjithmonë një Opel Vivaro që është i përsosur për ju. Furgoni i mallrave, për personel, apo me platformë kabine – gama është e gjerë, zgjedhja është tërësisht e juaja.

Opel Vivaro - Furgone

Furgon mallrash

Furgoni që përmbush shumë detyra. Punhë të vogla, dërgesa të shpejta apo shërbimi në vendin ku duhet të punoni, furgoni i mallrave Opel Vivaro ka një funksion vërtetë ekonomik. Me 2 gjatësi, 2 lartësi, vëllim ngarkese duke filluar nga 5.2 m3 deri në 8.6 m3 dhe një peshë ngarkese maksimale deri në 1200 kg, kjo bënë që jetë e përshtatshme për thuajse çdo përdorim që ofrohet nga një furgon me përmasa të vogla apo të mesme.

Opel Vivaro - Doppia cabina

Furgoni për personel

T’i vendosësh njerëzit në vendet e duhura së bashku edhe me pajimet që u nevojiten do të thotë që furgoni për personel është i përshtatshëm për punë që lidhen me ndërtimin, kopshtarinë, instalimin e energjisë alternative dhe shërbimeve. Deri në 6 vende me 2 gjatësi me qasje të gjithanshme të shkëlqyer që i jep një përkufizim të ri rehatisë së personelit.

Opel Vivaro - Piattaforma-cabina

Furgoni me platformë kabine

Me bazë të gjatë rrote (L2) dhe peshë bruto maksimale të automjetit prej 2990 kg, furgoni Vivaro me platformë kabine është themeli ideal për shndërrime të personalizuara nga specialistë të përzgjedhur.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye