loading

STIL I JASHTËZAKONSHËM.

I dizenjuar për të tërhequr vëmendjen me imazhin të përqendruar kryesisht vetëm te eleganca e përdorimit. Opel Vivaro. Thjesht shumë më përpara të tjerëve.

Opel Vivaro - il tuo biglietto da visita su ruote

E fortë dhe plot stil

Elementet unike të dizajnit të Opel-it përfshijnë:

  • Emblema të kromuara të Opel-it nga përpara dhe mbrapa.
  • "Wing" Drita karakteristike për ditën.
  • "Blade" efekt skalitjeje në panelet anësore.
  • Pala mbi kofano.
  • Elemente kromi në fenerët e përparmë.
Opel Vivaro - Forte ed elegante

Kartëvizita juaj e biznesit me rrota

Gjithçka e nevojshme është e projektuar në makinë, por nga ana e stilit, Opel Vivaro e shfaqë natyrën e saj të fortë me qëndrimin e saj pompozë. Rehatia për rrugë të gjata dhe shikueshmëria në çdo kënd vihet re në profilin e ngritur të kabinës, në çatinë e lartë dhe në sipërfaqen e gjerë prej xhami.

Stili unik dhe cilësia e dukshme e lartë, veçanërisht kur ndërthuret me embelën ecoFLEX, dërgojnë një mesazh të fortë për ju dhe kompaninë tuaj . Ka edhe shumë hapësirë për të vendosur reklamën tuaj. Opel Vivaro është kartëvizita ideale e biznesit.

E lehtë, e bollshme dhe e rehatshme, në kabinë edhe ngjyrat bashkë me pëlhurën i japin një dimension krejt tjetër rehatisë së ekuipazhit apo pasagjerëve. Është ambienti i përsosur për biznes, i dizenjuar për të qenë gjithmonë në kontakt dhe i lidhur në rrjet, por gjithashtu edhe ideal nga ana ergonomike.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye
Start of Tawk.to Script End of Tawk.to Script