loading
 • PËRMASAT
 • I VOLITSHËM NË PARKIM
 • STILET E TRUPIT
 • FLEX CARGO
 • PESHA E NGARKESËS
 • DYER RRËSHQITËSE
 • PËRMASAT
 • INFO-ARGËTIMI
 • OPEL CONNECT
 • TRYEZË PUNE E PËRSHTATSHME
 • SEDILE ME NGROHJE
 • MAGAZINIMI
 • IZOLIM AKUSTIK
 • PAKETA E ASISTENCËS SË SHOFERIT
 • PAKETA E SIGURISË SË SHOFERIT
 • EKRAN I EPËRM
 • KAMERË E PASME 180°
 • MOTORËT DHE TRANSMISIONET
 • KOSTOJA TOTALE E PRONËSISË
 • INTELLIGRIP
 • KONVERTIMET 4X4
MODELE
FURGONI PANEL SELECTION
FURGONI PANEL SELECTION
 • Mur i plotë (ISO 27956)
 • Veshje pëlhure/vinili Tritone
 • Disqe çeliku 16” (të zeza) me kapakë (gjysmë kapak)
 • Dyer me përplasje me xhama të veshur
 • Derë anësore manuale, ana e pasagjerit
FURGONI PANEL ENJOY
FURGONI PANEL ENJOY
 • Paketë Akustike me xham të përparmë akustik, veshje e izoluar anësore dhe absorbues të zhurmës së motorit dhe kabinës
 • Kondicioner manual me temperaturë të rregulluar
 • Radio RD6 me Bluetooth®, USB, Line-in, Mono Tuner dhe ekran Monochrome, 4 altoparlantë.
FURGONI PANEL INNOVATION
FURGONI PANEL INNOVATION
 • Paketë Ergonomike me sedile shoferi teke, përfshi mbështetëse për diskun lumbar, me mbështetës për kokën dhe krahun me ngrohje që mund të përshtatet.
 • Komanda në timon për sistemin e info-argëtimit
 • Drita antimjegull me funksionin e kthesave
FURGON PËR PERSONEL I FIKSUAR
FURGON PËR PERSONEL I FIKSUAR
 • Stol vinili
 • Dysheme TPO
 • Mbrojtje anësore me fibra druri të presuara.
FURGONI PËR PERSONEL I PALOSSHËM
FURGONI PËR PERSONEL I PALOSSHËM

Furgoni për Personel i Palosshëm ka një stol të pasmë që paloset dhe që shërben si ndarëse mbrapa radhës së dytë.

COMBI SELECTION
COMBI SELECTION
 • Stol uljeje në radhën e 2-të
 • Disqe çeliku 16” (të zeza) me kapak disqesh (gjysmë kapak)
 • Airbeg për shoferin, pasagjerin dhe anësor (koka dhe kraharori)
PLATFORMË KABINE SELECTION
PLATFORMË KABINE SELECTION
 • Gjatësi mesatare (M)
 • Kapacitet të rritur peshe ngarkese 200 kg /300 kg (në varësi të motorit)
 • Shasi speciale për peshë ngarkese ekstra
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye
Start of Tawk.to Script End of Tawk.to Script