loading

PESË OPSIONE MOTORËSH EKONOMIK.

Xhiro më të shpejta gjatë një numri më të ulët të rrotullimeve për konsum më të ulët të karburantit dhe emetimeve të gazeve. Tingullon si e pamundur? Opel Movano e ofron gjithë këtë në pesë variante të motorëve1. Zgjidhni atë që u përgjigjet nevojave tuaja dhe kombinojeni atë me variantin e karocerisë sipas zgjedhjes suaj.

Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye